Mega Man 11

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 19 ное. 2018

Mega Man 11 запазва стила на геймплея на класическата поредица от игри на Mega Man и разполага с 2.5D графичен стил с 3D полигонални знаци и 2D среди. Играчите контролират Mega Man в опит да спрат д-р Уили да използва двойната си система, която той изобретил преди много години, когато е бил в Университета на Робот. Играчите пътуват през осем линейни стадии, които могат да бъдат избрани по какъвто и да е начин играчът смята за подходящ и трябва да се сблъскат с най-новите Робот майстори на Доктор Уили, включително блок човек, Fuse Man, Blast Man, Acid Man, Tundra Man, Torch Man, Impact Man , и Bounce Man.

 

Mega Man може да изпълнява класически движения като зареждащия се Mega Buster и слайд, както и да получава нови оръжия, като побеждава шефовете на Робот Мастър в края на всяко ниво. Уникално за тази игра е системата Double Gear, която предоставя на Mega Man две допълнителни умения: Speed ​​Gear и Power Gear. Speed ​​Gear позволява на Mega Man да забави времето си, като му позволява да избягва атаки, докато Power Gear увеличава атаката на оръжията на Mega Man; и двете ще прегреят, ако Мега Ман ги използва твърде много. Когато здравето на Mega Man е критично ниско, той може да активира и двете предавки, за да извърши мощен заряд, който може да бъде използван само веднъж и оставя Mega Man отслабен след това.

 

Играта има допълнителни функции, включително времеви изпитания, мисии, глобални класации, концепция за художествена галерия и др. [3] Играта също така съдържа настройки за трудност, за последен път в Mega Man 10, разширявайки се върху тях за общо четири: новодошли, случайни, нормални и супергерой. [4] Версията на Nintendo Switch има поддръжка на Amiibo, което може да се използва за отключване на елементи в играта. [5]

Автор: PC MANIA