Magic Celebration

 SINCE 1998
 • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 03 сеп. 2012

 

 

Присъедини се към местната Magic-общност на събитието на годината, което не можеш да пропуснеш – Magic Celebration!


Какво е това?

Миналата година Magic Celebration имаше огромен успех! Но не е нужно да приемаш думите ни на доверие…

“Всички се забавляваха толкова много. Дойдоха и много нови хора и стари играчи, които не бяха идвали отдавна.”
-Бранди

„Благодарение на това събитие научих за ново място, от където мога да купувам Magic-продукти. Благодаря ви за това.”
– Филип

„Като по-стар играч, който не е играл от известно време, това беше един чудесен  начин да се върна в играта.”
-Антъни

„Днес беше страхотно. Много е хубаво да смениш стила си на игра и непринудената атмосфера беше много приятна.”
– Патрик

Тази година Magic Celebration е специално събитие, без начална такса, където нови и настоящи играчи се събират заедно за да празнуват всичко свързано с любимата игра – Magic: the Gathering в някой от участващите магазини или клубове.

Присъедини се към местната Magic-общност за да се насладиш на игри, забавления и награди! 


Къде и кога?

Събитието Magic Celebration ще се проведе на 8-ми септември 2012 г. във всички участващи в промоцията клубове и магазини:

 • Kлуб Scylant Magic; София, кв.Младост 1, бл.4, вх.А (партер) – от 11.00 часа
 • Клуб Paladium Games – Стрелбище; София, кв.Стрелбище бл. 19 (партер) – от 12.00 часа
 • Клуб Magic Worlds; София, пл.Славейков №9 (безистена) – от 12.00 часа
 • Клуб Pulsar Games; Пловдив, кв.Капана, ул.Загреб №2 – от 12.00 часа
 • Клуб Vengeance; Варна, ул. Черни връх №18 – от 14.00 часа


Какво мога да правя и какво ще получа на Magic Celebration?

Има много неща, които можеш да правиш и спечелиш на Magic 2013 Celebration, включително:

 • Да играеш в безплатния Mini-Master турнир с приятелите си, с комплименти от Wizards of the Coast!
 • Да започнеш с безплатен Dark Ascension бустер и да спечелиш още три!*
 • Да се присъединиш към местната Magic-общност докато ираеш Magic и да завършиш своята Celebration Achievement карта.
 • Да спечелиш ексклузивен Magic Celebration Achievement за своя Planeswalker Point акаунт!
 • Да се сдобиеш със специален Duels of the Planeswalkers 2013 листовка с промо код** и покана за release турнирите към Return to Ravnica!
 • Попитай своя оганизатор как можеш да спечелиш някоя от специалните шапки с емблематичните рога на най-могъщият злодей от Magic-вселената – драконът- Planeswalker Nicol Bolas!


Какво мога да играя?

Форматът на Magic 2013 Celebration е Mini-Master. Този формат, известен още под името „Pack Wars” е страхотен начин да се забавляваш докато отваряш бустери. За да играеш, е нужно единствено да вземеш по три бройки от всяка базова земя, да отвориш своя бустер и да добавиш земите към него. След това, намери друг играч и започнете битката!

Magic Celebration организаторите могат да провеждат и турнири с допълнителни формати, ако играчите проявяват интерес. Така че донеси своeтo Standart или Commander тесте и се изправи пред още по-голямо предизвикателство!

* По време на Mini-Master турнира, получаваш допълнителен бустер за всеки мач, който спечелиш. Всеки турнир се състои от три рунда, така че можеш да спечелиш до четири Dark Ascension бустера. Важи до изчерпване на количествата.

** НЕ Е НЕОБХОДИМА НИКАКВА ПОКУПКА. Офертата изисква играта Duels of the Planeswalkers 2013 и съответен акаунт за играта. Тази оферта не може да бъде прехвърляна или комбинирана с друга оферта, не може да бъде откупена за пари. Wizards of the Coast си запазват правото да променят, спират или отменят тази оферта по каквато и да е причина.

 

 

Що е то Mini-Master турнир (известен още като Pack Wars)

Ти и твой приятел току-що сте взели няколко бустера. Каниш се да ги отвориш и да се насладиш на хубавите неща вътре. Почакай – защо не поиграеш малко Magic докато отваряш бустерите си?

Подготовката за Mini-Master е много проста. Всеки играч се нуждае от един Magic бустер. Без да гледа съдържанието му, всеки играч отваря своя бустер и добавя по три бройки от всички видове базови земи (Равнини, Острови, Блата, Планини и Гори). След това разбърква картите и играе с тях по стандартните Magic правила. Тъй като играчите не знаят какви карти има в техните бустери, Mini-Master предлага същите изненади като при отварянето на чисто нов пакет Magic карти. Дали рядката карта, която се надяваш да отвориш ще ти помогне срещу противника ти? Или ще загубиш играта, но въпреки това ще си отидеш щастлив с картите, които си успял да отвориш? Mini-Master е страхотен формат, който ти позволява да играеш с новите си карти, докато в същото време запазва емоциите от отварянето на нов бустер!

Съществуват много варианти на Mini-Master. Друг начин да играеш е всеки да отвори бустера си и да използва съдържанието му все едно е началната му ръка! По време на хода си, играчът може да избере която и да е базова земя от допълнителна купчина земи извън играта и да я сложи в игра. Играчите играят без библиотеки; картите, които казват да се тегли карта нямат никакъв ефект и няма наказание за това, че някой не може да изтегли карта.

Автор: