Lost Hellden – ново екшън JRPG от Artisan Studios през 2025

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

На 8 февруари 2024г. Artisan Studios обявиха най-новия си предстоящ проект „Lost Hellden“, екшън JRPG, който се разработва с Takeshi Oga (известен илюстратор на поредицата Siren, Gravity Rush 1 & 2) и известния композитор и аудиорежисьор Hitoshi Sakimoto (Final Fantasy XII, Final Fantasy Tactics, Tactics Ogre, Unicorn Overlord, за да назовем само няколко).

В допълнение към обявлението, Artisan Studios пуснаха първия трейлър на „Lost Hellden’s“, представящ света на Era и приключението, което очаква играчите, когато пристигне през 2025 г. на конзоли и PC!

Lost Hellden въвежда играчите в света на Era, където по традиция, всички жители са принудени да се обвържат по рождение с един от Седемте смъртни гряха. Те трябва да изживеят живота си, устоявайки на изкушението си или да се поддадат и да завършат като чудовища в съдба, по-лоша от смъртта. Историята проследява братята близнаци Cyphel и Leht, чиято злополучна церемония по обвързване води един друг на опасно пътешествие. Със смесица от красиво ръчно нарисувана 2D и 3D анимация, изключително стратегическа екшън бойна система, задълбочено разказване на истории и герои и усъвършенствана персонализация, Lost Hellden със сигурност ще развълнува феновете на жанра.

Студиото също планира да пусне демо на играта по-късно тази година. Играчите, които имат интерес, могат да се регистрират на официалния уебсайт на Lost Hellden.