Life Sim Sandbox RPG приключение Kynseed стартира за PC на 6 декември

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Създайте семейство, обработвайте земята, управлявайте бизнес и изградете вечно наследство в огромен свят, изпълнен с приключения, креативност и смислени избори.

PixelCount Studios обяви, че Kynseed ще стартира за компютър на 6 декември. Разработено от PixelCount Studios – независимо студио, основано от бивши разработчици на Fable – Kynseed е RPG за Life Sim Sandbox, където играчите изграждат вечно наследство.

Разработено от ветерани от серията Fable, в Kynseed играчите засаждат мистичен жълъд и го издигат в родословно дърво, където техните избори формират клоните.

Играчите ще създадат семейство, ще обработват земята, ще управляват бизнес и ще изследват огромен свят, докато обитателите му остаряват и ще разкриват техните тайни. Когато персонажът на играча умре, контролът преминава към техните деца и приключението продължава през поколенията. Една епична история за приключения и амбиции ще се разкрие в един красиво ръчно изработен свят, докато играчите откриват тайните на страната на Куил и нейния състав от запомнящи се герои.