Larian Studios и Gearbox Software ще участват на PAX East 2022

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Гейм индустрията се събира отново този Април в Бостън за дванадесетият годишен PAX East. Най-посещаваното гейм събитие на Източното крайбрежие събира най-популярните разработчици, издатели, много изложители и фанатични фенове. Обичайно то се провежда в Бостънския конгресен и изложбен център (BCEC), като тази година ще бъде от четвъртък 21 Април до неделя 24 Април.

Тази пролет организаторите на PAX East канят глобалната гейминг общност да се присъедини към масивна изложбена площадка, пълна с AAA създатели, за да надникне закратко в бъдещето на игрите. Станете свидетел на следващата стъпка по пътя към стартирането на Baldur’s Gate 3 с Larian Studios. Gearbox Software се завръща след разкриването на блокбъстъра на Borderlands 3 на PAX East 2019, за да отпразнува старта на Tiny Tina’s Wonderlands, докато гледаме към бъдещето. Вижте новите творения от каталога на Devolver Digital с наградени и оценени от критиката заглавия

Други участници са Focus Home Interactive (A Plague Tale: Requiem, Warhammer 40,000: Space Marine 2, Evil West), Koch Media които ще представят най-новото от каталога си. XSEED ще представи за първи път нов набор от локализирани японски фаворити. tinyBuild привлича присъстващите с очарователни инди шедьоври, Intel и AMD показват най-новото в областа на хардуера за компютърни игри и много други.

PAX East също е домакин на топ геймъри. PAX Arena приветства амбициозни професионалисти да хвърлят портали и да стрелят в Splitgate, най-горещия шутър за деня, в Pro Splitgate Open с награден фонд от 10 хил. долара . Гледайте как създателите на съдържание прегръщат хаоса на Fall Guys в Stream Stars и най-ярките звезди на киберспорта на утрешния ден играят за $10 000 като награда за колегиални стипендии.

Четиридневните билети за PAX East 2022 вече се продават за $235, докато отделните за четвъртък, петък, събота и неделя са за $62 всяка. За информация за пътуване, графици на събития, често задавани въпроси и други, разгледайте уебсайта на PAX East и следвайте PAX в Twitter, Facebook, Twitch, YouTube и Instagram.