Korppi Games пуснаха трейлър на Goblin Camp

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Korppi Games пуснаха нов трейлър играта Goblin Camp. Трейлърът включва изключителна музика от композитора на видеоигри Анри Сорвали (Moonsorrow, Finntroll).

Goblin Camp е фентъзи градостроител, вдъхновен от финландската митология, очакваме Ранен достъп в Steam през 2024 г. „Страхотно е да можеш да покажеш играта. Положихме много упорита работа, за да стигнем дотук“, казва главният изпълнителен и технически директор на Korppi Games Илка Халила.

Goblin Camp ще включва ексклузивен саундтрак, създаден от композитора на видеоигри Henri Sorvali (известен също от работата си с Moonsorrow и Finntroll). От веселата суматоха на лятото до меланхоличните тъмни зими, саундтракът е съобразен с настроенията на различните сезони, отразявайки годишния цикъл, който е ключов елемент от играта на Goblin Camp. В съответствие със значението на финското езичество за играта, той включва традиционния финландски инструмент, кантеле.

В играта Вие поемате управлението на малко селище от гоблини в северните гори. Дълбоката симулационна механика улавя уникалните предизвикателства на оцеляването в суровите бореални зими. Играчите ще изследват жив фентъзи свят, вдъхновен от финландската митология, и ще се научат да управляват нарастващата си и странна популация от гоблини чрез лесни за използване интерфейси. Goblin Camp е модерен и северен подход към изграждането на фантастични градове.