Kingdom Come: Deliverance ще е безплатна в Epic Games Store

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Безплатните седмични игри в Epic Games Store продължават с пълна сила, като следващата седмица от популярния магазин ще ни позволят да се сдобием напълно безплатно с истински хит. Основният конкурент на Valve ще предложи напълно безплатно Kingdom Come: Deliverance. Всеки PC геймър, който заяви копие на играта ще може да го задържи завинаги напълно безплатно.

Kingdom Come: Deliverance е story-driven ролева игра с отворен свят, която ви позволява да се отправите на епично приключение из Свещената римска империя. В нея играчите търсят отмъщение за смъртта на своите родители, като се справят с нашественици, различни променящи се куестове и вземат ключови решения. Играта залага на реалистичен и масивен отворен свят, а играта е доста нелинейна, тъй като позволява на играчите да решават различни пъзели по различни начин, като обаче трябва да са готови да понесат и последствията от собствените си действия или решения. Това, което е изключително интригуващо в играта е нейната бойна система.

През октомври 2019 г. пък, студиото Warhorse пусна и официален комплект с инструменти за модификации – манна небесна за PC геймърите, които както знаем, освен да играят на игрите, обичат и да ги модифицират.