Killer Klowns from Outer Space: The Game пусна нов трейлър

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Днес екипът зад Killer Klowns from Outer Space: The Game, предстоящ асиметричен мултиплейър хорър, базиран на емблематичния филм на MGM от 1988 г., представи премиерен нов трейлър, който представя звездите на шоуто – убийствените извънземни Killer Klowns , пресъздаден от оригиналния филм от разработчиците от Teravision Games с прецизно внимание към детайла и изгаряща страст към изходния материал.

Играчите ще могат да избират от пет различни класа – Trapster, Tank, Fighter, Scout или Tracker, всеки със свои собствени уникални оръжия, способности и стилове на игра. Издателят Good Shepherd Entertainment сподели повече подробности за всеки клас на официалния уебсайт на играта

Базиран на едноименния филм от 1988 г., Killer Klowns from Outer Space: The Game ще донесе лудата комбинация от хорър и комедия на PC (Steam), PS5, Xbox Series X|S, PS4 и Xbox One. Докато играта излезе по-късно тази година, играчите са в очакване на нов поглед към асиметричната мултиплейър хорър формула с фокус върху кръвоспиращите битки 3v7, PvPvE, изследване и стратегическа екипна игра както от страна на убийците, така и на оцелелите. Играта е разработена от страстен екип на Teravision Games, воден от далновидния дизайнер на игри и творчески директор Ранди Грийнбек, който е пионер в жанра на асиметричния хорър с Friday the 13th: The Game.

Най-добрият начин за феновете да подкрепят проекта е да добавят играта към своя списък с желания в Steam и да се регистрират за предстоящата затворена бета версия на официалния уебсайт.