Kaichu – The Kaiju Dating Sim идва на 7 септември за PC, Nintendo Switch, Xbox One & Series X/S, PlayStation 4 и PlayStation 5

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Издателят Top Hat Studios, Inc. и разработчикът Squiddershins обявяват днес, че Kaichu – The Kaiju Dating Sim ще излезе на 7 септември 2022 г. за PC (Steam, EGS), Nintendo Switch, Playstation 4|5 и Xbox One и Series X|S. В този безгрижен анимационен филм, превърнат в романтична игра, играчите ще поемат ролята на Гигачу – романтичен (и радиоактивен) гигантски динозавър, който търси любов. С оригинален саундтрак от Clark Aboud (Kind Words, Slay the Spire), ръчно рисувани фонове и щателно анимиран Kaiju от Джейсън Бойър (дизайнер на Good Pizza, Great Pizza) и забавен сценарий от Ryan Pietz, Kaichu – Kaiju Dating Sim със сигурност ще очарова с приятната си естетика.

В Kaichu играчите ще имат възможността да се срещнат с 6 други отговарящи на условията Kaiju от цял ​​свят – от разумната, сладострастна вулканична лисица Tephra до огромната огъваща се птица Garudan. Kaiju изразява своите чувства и желания чрез сложни и разрушителни ритуали на ухажване, така че играчите ще бъдат напътствани от две водещи на новини, които проследяват движенията на Kaiju по целия свят.

Kaichu разполага с обширна карта на света с избор от над 24 уникални места за срещи. Успехът на връзката ще зависи от това, колко добре отговорите на Gigachu отговарят на желанията на партньора им, така че зависи от играча да научи повече за другия kaiju и да приложи това знание по време на всяка разрушителна среща.

Kaichu – The Kaiju Dating Sim ще бъде наличен за $9,99USD /£7,19/8,19EUR на 7 септември 2022 г. в Steam, Epic Games Store, Nintendo Switch, Playstation 4|5 и Xbox One и Series X|S.