IO Interactive обявиха напълно нова мисия за HITMAN World of Assassination

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

IO Interactive днес обявява чисто нова мисия Elusive Target за HITMAN World of Assassination с участието на международна суперзвезда DJ и актьор Димитри Вегас. С участието на Димитри Вегас и работата с глас зад кадър, предстоящата мисия ще бъде достъпна безплатно за всички играчи на HITMAN World of Assassination по-късно тази година и е планирано да бъде пусната глобално на PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One конзоли , Nintendo Switch и РС.

Димитри Вегас ще поеме ролята на „The Drop“ – диджей, превърнал се в наркоман, импресарио, склонен да контролира сцената по един или друг начин.

Новата мисия беше обявена по време на изненадващо прекъсване на сета на Dimitri Vegas и Like Mike на Tomorrowland 2023 на 30 юли, най-големият и най-популярен фестивал за електронна танцова музика в света. ,,Изключително съм развълнуван да бъда част от вселената на Hitman“, каза Димитри. „Винаги е вълнуващо да участваш в творчески проекти и очаквам с нетърпение да видя как всички реагират на моя характер, когато мисията стартира по-късно тази година.“

„Ние сме много развълнувани да си партнираме с Димитри Вегас в чисто нова мисия Elusive Target в HITMAN World of Assassination,“ каза Хакан Абрак, главен изпълнителен директор, IO Interactive. „Това ще бъде първата мисия Elusive Target, която създадохме от две години и сме много щастливи, че нашата страстна общност и новодошлите в играта ще могат да й се насладят безплатно по-късно тази година като част от 25-те години на IO Interactive годишни тържества.”

В HITMAN World of Assassination, Elusive Targets са уникални договори с високи залози, които са достъпни само за ограничен период от време. Тези мисии са безплатни за всички играчи, като позволяват един шанс за убийство на целта и ако не бъдат изпълнени успешно, договорът не може да бъде повторен. Уникалните награди, свързани с мисията „The Drop“ Elusive Target, ще бъдат разкрити на по-късна дата.