Играйте със съдбата в The Cosmic Wheel Sisterhood на16 август

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Мистични испански производители на игри Deconstructeam и техният простодушен познат Devolver Digital са предвидили, че най-новото им творение, The Cosmic Wheel Sisterhood, ще се материализира на 16 август за PC и Nintendo Switch.

Нов трейлър, пуснат днес, се фокусира върху криволичещия разказ, който свързва множество герои заедно в мрежа от магия, гадаене и опасност. В The Cosmic Wheel Sisterhood скоро ще научите, че макар че всичко, което се случва, може да не е по ваша вина, то е изцяло ваша отговорност.

Като Фортуна, вещица в изгнание, затворена сама на далечен астероид, създайте персонализирана колода таро, която е напълно уникална за вас, включваща тайнствени елементи, които дават на всяка карта различни характеристики и способности, за да ви помогнат да определите съдбата на героите, които срещате.

Използвайки колодата си, вие ще се потопите в сложен разказ, който обхваща десетилетия и изследва теми за идентичност, общност и лична отговорност. Вашият ковен обречен ли е или можете да го спасите?