Hubris на PCVR

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Hubris е екшън-приключенска научнофантастична игра, създадена специално за VR слушалки. Главният герой, член на Ордена на обективността, е изпратен в току-що откритата слънчева система от планети – близнаци в опит да намери изчезналия професор Саяна. Пристигайки на планета, която все още не е имала време да завърши процесите си на тераформиране, героят ще трябва да се потопи в бързо променящите се събития, защото опасността го очаква буквално на всяка крачка и ще дойде от най-неочакваните места.

Играта е фокусирана върху изследване на околната среда и взаимодействие с различни обекти. Преди да започнете, уверете се, че имате VR слушалки на ваше разположение, защото Hubris е проектиран изключително за тях и не поддържа алтернативно стартиране. Насладете се на цветния свят и се скитайте във всяка посока, изследвайки огромни места.


Не липсват и динамични битки с различни опоненти. Въоръжете се с модерни оръдия и унищожете всеки, който реши да се доближи твърде много до вас. В допълнение към огнестрелните оръжия ще имате на ваше разположение оръжия за меле, а някои елементи от околната среда ще ви позволят ефективно да довършите опонентите си.

Отличителна черта на заглавието е, че на играчите се предоставя широк набор от опции. Можете лесно да взаимодействате с обекти, а реалистичната физика с отзивчиви контроли ще ви позволи да се насладите на всяко движение, направено в играта. Пригответе се да сте постоянно в движение, катерейки первази и стени за катерене.