Huawei MediaPad M3

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 02 фев. 2017

В съвременния свят на модерни и иновативни технологии, потребителите търсят безкомпромисни устройства, които да отговарят на най-високите им очаквания. Таблетът на Huawei MediaPad M3 е именно такъв продукт, при който ефективността се изразява в едно качествено и производително устройство с невероятен звук.

 

Дизайн

Корпусът на MediaPad M3 е изработен от алуминий, използван в аерокосмическата индустрия. Конструкцията осигурява здравина и твърдост, които при наличието на голямата повърхност и тънкостта на устройството, са от важно значение. Профилът на таблета е тънък само 7 милиметра. Детайлите на обвивката са изваяни чрез специални, модерни осеви машини. Благодарение на извивките си, таблетът е стабилен дори и в една ръка. Huawei MediaPad M3 тежи само 322 грама.

 

Звук

Не е лесно да се създаде леко мобилно устройство с ясен и силен звук. Huawei си партнира със световния аудио производител Harman Kardon и създаде таблет, който предлага добро качество на звука, благодарение на вградените стерео високоговорители. Те са поставени в по-късите краища на корпуса, което позволява да се създаде стерео ефект. Благодарение на тях, можем удобно да се наслаждаваме на мултимедийно съдържание дори и на шумно място. Може да се постигне добър звук в доста голямо помещение без нуждата да се използва друг вид оборудване.

 

Ефективност

MediaPad M3 притежава мощност, която е еквивалентна на най-високо ефективните смартфони. Неговата производителност е гарантирана от много бърз осемядрен процесор, Kirin 950, с 4 GB RAM. За да се осигури достатъчно памет за музика и филми, Huawei снабди таблета си с 64 GB пространство за съхранение, което може да бъде разширено от допълнителна micro SD карта до 256 GB.

Huawei MediaPad M3 може да се свързва с интернет, както чрез Wi-Fi в най-бързия „ac“ стандарт, така и чрез 4G LTE със скорост до 150 Mbps. Съхраняваните данни в таблета са в безопасност, благодарение на висококачествената технология за разпознаване на пръстови отпечатъци, която също поддържа движения за контрол чрез жестове.

 

Дисплей

MediaPad M3 е снабден с 8.4 инча дисплей, който осигурява мобилност и подходящ комфорт за работа с една ръка. Екранът има резолюция от 2560×1600 пиксела с наситеност на пикселите от 359 dpi.

 

Камера

Предната и задната камера на Huawei MediaPad M3 са с резолюция от 8 мегапиксела. Приложението за камерата предлага дълъг и детайлен списък от режими в наличност, като професионален режим, режим изчистване на лицето, HDR, нощен рецим, панорамен режим, режим за кулинарна фотография, рисуване със светлина или сканиране. Има 8 допълнителни филтъра, които са на разположение и можем да наблюдаваме как работят в движение, докато фокусираме.

Huawei MediaPad M3 ще бъде в помощ не само вкъщи за забавление, но и когато работим в офиса или пътуваме. Продуктът е наличен в големите търговски вериги за техника и мобилните оператори в България.

Автор: