Home of Wargamers – 100% Wargames ще бъде в четвъртък 13 октомври

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

От издателят Slitherine ни съобщиха, че техния стрийм на тема Военни игри ще се проведе в техния канал в Twichhttps://www.twitch.tv/slitherinetv на 13 октомври четвъртък от 15 часа до 17 часа българско време. Ще ни бъдат показани много новини свързани с детайли по излезли вече игри , нови DLC и нови заглавия.
Събитието ще включва невиждани досега кадри за Flashpoint Campaigns Southern Storm, Command Falklands и War in the East 2 Steel Inferno. Ще има интервюта, първото показване на Rule the Waves 3, новини за бъдещето на Combat Mission и Shadow Empire и др.

“Имаме промоции и отстъпки в множество магазини, интервюта, чатове и публикации в социалните медии. Има по нещо за всеки, който има мимолетен интерес към жанра и цяла седмица събития за тези, които искат да следят всичко. Ние сме нетърпеливи да препозиционираме марката Home of Wargames, така че тя наистина да се чувства като място за споделяне на страст и обсъждане с приятели. Ние ще продължим да инвестираме в хобито, това е наша отговорност като пазарни лидери и също така е постоянна мисия както за основателите на компанията, така и за новите членове.” – сподели Марко , CMO Slitherine.