Ръчно рисувания роуглайт ,,Shadow of the Depth” стартира Ранен достъп на 23 април

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Базираният в Шенжен разработчик ChillyRoom обяви, че техният предстоящ top-down екшън с роуглайк елементи -,,Shadow of the Depth“, ще стартира в Steam Ранен достъп на 23 април. Включващ тъмен, ръчно нарисуван свят и пет различни героя в който играчите ще изследват непрекъснато променящ се лабиринт чрез завладяваща бойна система, която ги предизвиква да създават и експериментират с всички инструменти с които разполагат.

Пет героя, пет различни стила на игра

  • Артур, воин за меле битки, който се отличава с висока защита за сметка на своята ловкост, се бие с меч и щит, експерт в отбранителните маневри. Син на ковач и търси отмъщение над чудовищата, убили баща му.
  • Нападател от разстояние, стрелецът-ловец Филис може да призове вълк, мечка и два орела, за да отклони вниманието на врага, докато атакува.
  • Загадъчен магьосник, владеещ магии за огън, замръзване и светкавици, Стефани може да се похвали с мощни атаки на големи разстояния, но жертва оцеляването и ловкостта. Способна да се телепортира от опасност с цената на мана, тя владее магическо кълбо.
  • Фехтовач с разширен обсег на атака, Гинзо владее катана и използва мигащи резки с меч, напомнящи на самурай.
  • Аря е пъргав убиец с двойни кинжали, нанася големи щети отблизо и е толкова оцеляема, колкото може да избягва вражеските атаки. Скитащ ловец на глави, често намиран да се спотайва в сенките на таверни и леговища на чудовища.