13 септември очакваме GUNBRELLA – noir-punk приключение за PC и Switch

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Тази седмица очакваме любопитен приключенски платформър Gunbrella, който пристига за PC и Nintendo Switch! Играта излиза точно на 13 септември 2023 година, а цената ще бъде €14.79. За феновете, които я поръчат на Pre-Order има допълнителна изненада – дебютната игра на разработчика, а именно Gato Robotto, като подарък!

Играта се издава от Devolver и е резултат от дългогодишно сътрудничество между разработчиците Doinksoft и Free Lives.

Обстановката в Gunbrella е естетически издържан noir-punk стил и е приключенска, side-scrolling екшън игра. Светът е в борба за намаляващи природни ресурси, а нашият герой е на мисия за справедливост, въоражен с едноименната Gunbrella – висококалибърно оръжие, което също така е чадър.

Задълбоченото ни разследване скоро се преплита със страховита кабала от чудовища и гангстери, ченгета и култисти, както и упадъка на корпоративните измами.

Разучете своето оръжие – Gunbrella

Впуснете се във вълнуващо, side-scrolling приключение, използвайки пълния потенциал на своето уникално огнестрелно оръжие. Gunbrella има висока маневреност, която ѝ позволява и битка в близък обсег, и не само! Използвайте я, за да се придвижвате из света, откривайки скрити съкровища и любопитни тайни.

Претърсете всичко!

От малък град, тормозен от отвличания на култисти, до бунища, окупирани от групировки, открийте асортимент от необичайни локации и подложете на кръстосан разпит шантави персонажи, в своята борба за справедливост. Записвайте всички важни детайли и не забравяйте да се върнете по стъпките си.

Всякакъв скрап и резервни части, които успеем да съберем по пътя си, могат да бъдат заменени от муниции и ъпгрейди на нашето оръжие. С напредване на нашето разследване и увеличаващите се срещи със свръхестествени сили, ще се нуждаем от всяка помощ, с която разполагаме.

Още броени дни до рилийза на Gunbrella! Посетете официалния сайт на играта за повече информация.