GSM: Lamborgini Spyder

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 29 ное. 2010

Човек би си помислил, че при цена от над 1700 долара един мобилен телефон трябва да е в състояние да ви предложи някакви екстравагантни функции като например автопилот, който да калкулира най-лесния път до дома след тежък запой. Оказва се обаче, че това не е задължително, защото новия Lamborghini Spyder струва точно толкова, но не предлага нищо повече от… 3-мегапикселова камера!  

Създаден от бутиковата компания Tonino, Spyder е перфектният избор за вас, ако притежавате много пари, лош вкус и спортен модел от едноименната италианска марка, който да отива на телефона ви. Spyder се произвежда по лиценза на популярните автомобили и освен с екстравагантния си вид се отличава с подозрително слаби показатели. Преценете сами – едва 2.2-инчов дисплей с резолюция 240х320, въпросната камера с 3 мегапиксела, 4 GB вградена памет и… ами това е. Телефонът е четирибандов, но не поддържа 3G.

За сметка на това обаче получавате уникални екстри като вградени в дисплея сапфири, корпус от най-висококачествена неръждаема стомана и сертификат, удостоверяващ че всеки един компонент на телефона е ръчно изработен. А ако сте готови да дадете дори още малко повече пари, вашият Spyder ще се сдобие с покритие от крокодилска кожа на гърба. То определено ще ви бъде от полза, тъй като формата на апарата е толкова неудобна, че трудно се задържа в ръката без специално усилие. Да не говорим колко грозен е този телефон!

Lamborghini Spyder е олицетворение на високотехнологична безсмислица. Дори спокойно може да задраскате „високо” в предното изречение, тъй като в сравнение с него дори Vertu изглежда по-разумна и оправдана покупка. Направете си услуга и похарчете често спечелените си пари за нещо по-смислено като екскурзия до Лапландия по Нова година.

Автор: Филип Станиславов