Гори екшън-приключението „Morbid: The Lords of Ire“ кани играчите на PlayStation 5 да рискуват лудостта в гнойния адски свят в първото демо за конзолата.

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Издателят на Maximum Entertainment Merge Games и разработчикът Still Running пуснаха първото си демо за конзола на своето кошмарно и изпълнено с екшън-приключение „Morbid: The Lords of Ire“, налично за PlayStation5. Играчите могат да се потопят в един тлеещ свят, който нечисти намерения на зли сили бавно но сигурно разрушават, из земите на Айър. Преминете през първото ниво на играта, изправяйки се срещу орди от отвратителни създания в един динамичен и кървав епос .

През наличните около 2 часа игра, изживейте „Morbid: The Lords of Ire“, в 3D за първи път, поставяйки на карта собственият си здрав разум, както и завидни умения в този ужасяващ, адски пейзаж. Плячкосвайте и обогатявайте арсенала си с уникални оръжия, наблъскайте ги с магични руни, за да промените техните способности или предимства, “облечете” се в мощни заклинания, за да пожънете така необходимата победа, чрез всички тези способи срещу първия бос на играта.

Продължение на хита на студиото „Morbid: The Seven Acolytes“, признатата от критици изометрична игра, напомняща поредицата “Souls”, първоначално стартирана през 2020 г. „Morbid: The Lords of Ire“ кани търсачите на силни усещания в една игра, чийто залог може да бъде собственото им съзнание, впускайки се в този потресаващ ад от изцяло нова триизмерна перспектива Дори при поражение гахарите никога не умират истински. Те се оттеглят в мрака от който са дошли, търпеливо събирайки сили, докато се появи идеалната възможност да изпълзят от тези дебри отново… „Morbid: The Lords of Ire“ е продължение и преоткриване на един доказан хит , „Morbid: The Seven Acolytes“, в който героичния Striver, се завръща, готов за нова схватка с ужасяващите същества на този тъмен и изкривен от болка и страдание свят. Изправете се срещу ужасяващи врагове в изцяло нова 3D перспектива.

Избивайте отвратителни създания, като използвате арсенал от жестоки оръжия и атаки от брутални и безпощадни серии, до прецизни и методични похвати предназначени за по-издръжливите противници, чиято идея е да игнорира техните защити, а ако това не е достатъчно винаги можете да пометете всичко по пътя си (защото контрола на гнева не е вашето нещо като цяло ) с помощта на мощния Spectre Blaster, изпаряващ всичко и всички. Проправете си път през петте нива в земите на Айър – ужасяващи царства, населени от пет уникални фракции. Пейзажи вариращи от заснежени планини до разпадащи се градове и дори отвъд този спектър. Изградена върху системата за разум от „Morbid: The Seven Acolytes“, решенията които взимате ви поставят на кръстопътя между “Просветлението” или “Лудостта”. Достигането до “Просветление ”или потъването в “Лудостта” може да даде невероятна сила, но и носи със себе си огромен личен риск, като променя начина, по който възприемате света около вас, както и неговите многобройни заплахи…

Основни функции:

  • ☆Изследвайте различни пейзажи из петте уникални нива, изпълнени с невъобразими кошмарни видения и преобръщащи стомаха същества.
  • ☆Експериментирайте с различни стилове на игра, като се възползвате разнообразен арсенал от оръжия, руни и благоприятни за вас молитви и заклинания.
  • ☆Борете се, за да запазите разума си, или се поддайте на “Лудостта” само и само, за да се опитате да обуздаете дори и нея…
  • ☆Тествайте уменията си срещу ужасяващи врагове, чудовища на мрака и епични битки срещу могъщите Лордове на Айър.
  •  ☆Изживейте ужасите на ,,Morbid: The Lords of Ire“ през една нова 3D перспектива.