Frontier Developments представиха F1 Manager 2022

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

FDEV представи техния мениджмънт симулатор F1 Manager 2022, който ще излезе през лятото на 2022. Разработването на играта се базира на споразумение с F1 от 2020 г. Франчайзът на F1 Manager ще първия опит на англичаните-разработчици в областа на годишните спортни лицензи, като резултатът му ще са няколко заглавие от F1. F1 Manager 2022 ще излезе през лятото на 2022 година за следните платформи: Xbox Series X/S, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, за РС през Steam и Epic Store.

Влезте в обувките на ръководител на отбор и поведете своите пилоти, инженери и фенове към славата в Световното първенство на FIA Formula 1 за пилоти през 2022 г. и Световното първенство на FIA Formula 1 за конструктори! С несравнима автентичност и представяне с качество на излъчване, F1 Manager 2022 ни готви завладяващо предизвикателно изживяване, както за нови, така и за заклети фенове на F1®, като същевременно показва тънкостите на най-престижната състезателна марка в света!

Рос Браун, управляващ директор – Motorsports, Формула 1, казва: “Чудесно е да осъзнаем как F1 Manager 2022 се оформя и хората да видят, че това вълнуващо заглавие оживява. От личен опит знам, че воденето на екип може да бъде предизвикателство, но със сигурност е възнаграждаващо. Франчайзът на F1 Manager е чудесна възможност за феновете да се поставят на мястото на ръководител на отбор и да изпитат част от това сами. Уверен съм, че със собствения си успешен опит в управлението на игрите, Frontier ще предостави приятно и завладяващо изживяване за феновете!”

Първото влизане в тази вълнуваща серия от игри ще покани играчите и феновете на F1 да притежават всеки аспект от воденето на отбор към победа, подобряване на колите и съоръженията за състезания, наемане на шофьори и инженери, балансиране на бюджетите и изискванията на водачите, всичко преди началото на състезателния уикенд в предавка. След като състезанието започне, останете спокойни под напрежение и вземете критични решения, докато управлявате отбора си до победа.