Free League представя Властелинът на пръстените™ – ролева игра за 5E

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

„Това е господарският пръстен, единственият пръстен, който управлява всички. “Пътят към Средната земя скоро ще се отвори за нови авантюристи. Free League Publishing разкри, че всепризнатото второ издание на ролевата игра – The One Ring™ идва скоро в 5E адаптация, озаглавена The Lord of the Rings™ Roleplaying.

В новото издание на The One Ring™ RPG, действието се развива в света на The Lord of the Rings™ от J.R.R. Толкин. Проектирана от Франческо Непитело и Марко Маги, играта се превърна в най-успешната настолна ролева игра в Kickstarter, набирайки над 2 милиона долара. Сега е време да отворим Средната земя за още повече ролеви играчи с чисто нова 5E адаптация.

The Lord of the Rings™ Roleplaying съдържа всичко необходимо за създаване на вълнуващи 5E приключения, разположени в най-популярната фентъзи среда в света: шест оригинални героични култури от земята на Ериадор, шест нови класа, множество ужасяващи противници и изчерпателни правила за пътувания, съвети, чудни артефакти и фината магия на Средната земя.

ЗА РОЛЕВАТА ИГРА ВЛАСТЕЛЯТ НА ПРЪСТЕНИТЕ™

Ролевата игра One Ring™ е базирана на The Hobbit™ и The Lord of the Rings™, две необикновени художествени произведения на любимия автор и уважаван академик, Джон Роналд Руел Толкин. С тези книги Толкин запознава читателите с най-великото си творение, света на Средната земя, митична земя от далечно минало. С The Lord of the Rings™ Roleplaying, Средната земя е ваша за изследване, като използвате правилата 5E.

Годината е 2965 от Третата епоха и Сянката се завръща. Слуховете за странни неща, случващи се извън границите на цивилизованите земи, се разпространяват и понякога достигат до ушите на хора, които разпознават зловещата истина, която крият. Вие сте част от такава компания от герои, търсещи приключения. Неспокойни воини, любопитни учени и скитници, нетърпеливи да търсят изгубеното или да изследват забравеното.

Заедно навлизате в Самотните земи на Ериадор. Именно тук се крие Единственият пръстен, семе от миналото, което един ден ще доведе света до открита война срещу завръщащата се Сянка. Врагът се движи и димът отново излиза от планината Дуум, в земята на Мордор…