Fractured Online безплатен Уикенд стартира на 2 септември

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Издателят gamigo и разработчиците от Dynamight Studios отново отварят портал между света на Fractured Online и реалния свят, давайки на играчите безплатен достъп до първата наистина динамична, изометрична MMORPG игра с отворен свят за Уикенда който стартира от 2 септември. Безплатният уикенд на Fractured Online започва в 18 часа на 2 септември и завършва в 18 часа на 5 септември.

Този Уикенд, играчите ще имат безплатен, неограничен достъп до играта чрез стартовия панел на Glyph. След като влязат в системата, играчите ще могат да започнат своето приключение, играейки както желаят чрез уникалната система за прогресиране на героите на играта. Те ще могат също така да оформят света на Fractured Online чрез изграждане на структури, изработване на предмети, участие в управляваната от играчите икономика и много други опции.

За безплатния Уикенд расите Humans и Wildfolk ще могат да се използват, но те няма да са единствените раси при стартирането на играта. Фокусираните върху PVP демони и съответният им свят със сигурност ще тероризират всички живи същества, достатъчно глупави, за да пресекат пътя им, когато бъдат освободени по-късно тази година.

Фокусираните върху PVP Demons и съответният им свят със сигурност ще тероризират всички живи същества, достатъчно глупави, за да пресекат пътя им, когато бъдат освободени по-късно тази година.

„Тъй като нашата безплатна седмица през май мина толкова добре, решихме да предложим още една възможност на всички играчи, които не притежават Founder Pack, или да се потопят отново в света на Fractured Online, или да го изпитат за първи път.“ казва Якопо Галели, съосновател и главен изпълнителен директор на Dynamight Studios. „Развълнувани сме да чуем какво мислят играчите за многото промени, които направихме в Fractured Online през последните 3 месеца, вариращи от нови функции като системата за времето и температурата и състезателни сезони до корекции на грешки и качество на живот подобрения.”


За повече информация относно Fractured Online, моля, посетете следната връзка