Flex B-20 и Universal Multibracket аксесоари на Fractal Design

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Вече ви запознахме с кутиите Fractal Design Meshify 2 и Fractal Meshify 2 Compact и техните възможности. Вече със сигурност знаете, че това са повече от кутии – с допълнителни аксесоари можете да поставите в тях почти каквато се сетите компютърна конфигурация. Ето малко повече информация за два такива аксесоара:

Flex B-20

Тази скоба, накратко, ви позволява да монтирате видеокартата вертикално. Освен по чисто естетически съображения, този елемент може да ви стане интересен и с това, че отдалечава видеото от страничния панел. Съвместима е с Meshify 2 и Meshify 2 Compact, както и с част от другите продукти на Fractal Design. Поради дизайна си няма ограничения в размера на охлаждането на видеокартата.

Universal Multibracket – Type A

Тези планки превръщат стандартен 120-мм слот за вентилатор в място за окачване на SSD, HDD или помпа, с цел да увеличат опциите за изграждане на конфигурация. С тях не сте ограничени само до кутиите на Fractal Design – техните 105 х 105-милиметрови дупки за винтове би трябвало да са съвместими с всеки стандартен слот за 120-мм вентилатор. Съвместими са и с всички стандартни  2.5” or 3.5” SSD/HDD драйвове.