Eternal Return 1.0: Революцинен старт и ново начало за нови играчи

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Kakao Games обявиха, че Eternal Return официално ще напусне ранен достъп този юли. Новото име на играта е Eternal Return 1.0 е кулминацията на години обратна връзка, тестване и разработка и ще бъде пусната на 20 юли. Eternal Return — влезе в Ранен достъп през октомври 2020 г.— Там може видите играчи да се изправят лице в лице в уникална мултиплейър онлайн зона. Бойците се насърчават да използват различни бойни стратегии и богат списък от герои, преди да се надяваме да си тръгнат победители – като единственият оцелял. С 50 000 едновременни потребители в пика си по време на ранния достъп, Eternal Return получи невероятна обратна връзка и бе отличен с „Награда за популярна игра“ на Korea Game Awards 2021.

Перфектна отправна точка за нови играчи да се включат или за завърнали се играчи да открият какво е новото, Eternal Return 1.0 следва 70 големи актуализации и 9 сезона на нарастващо съдържание. Kakao Games и Nimble Neuron се съсредоточиха върху подобряването на тази любима MOBA и да я направят играта, която играчите винаги са знаели, че може да бъде.

Цялото изживяване е преустроено от нулата, като се гарантира, че е възможно най-рационализирано, особено преминаването, което играчите в ранния достъп поискаха да видят в разработка. Преди това играчите трябваше да се научат как да се „катерят с въже“ или да „изкачват стена“, като някои участъци вече бяха разбити или „паднали“. В 1.0 този процес е много по-прост.

Актуализацията за старт на Eternal Return 1.0 също идва с множество нови функции, които свързват играчите с играта както никога досега. Играчите ще могат да изследват невероятния свят на Lumia Island както никога досега.

Наред с новите функции, от 28 юни до 17 юли играчите могат да спечелят множество нови козметични екстри, включително:

  • 4 Emotes
  • Midnight Aurora Rio Skin
  • Dr. Nadja Icons
  • Dr. Nadja Background
  • Dr. Nadja Border
https://www.youtube.com/watch?v=1UHAwRlubq8

Eternal Return – сюжет

На безлюдния остров Лумия, долната организация, известна като AGLAIA, провежда тайни експерименти върху хора в опит да усъвършенства нова раса от необикновени хора. Претърсете острова за материали за изработване на брони и оръжия и бъдете последният оцелял в тази вълнуваща, предизвикателна мултиплейър онлайн арена за оцеляване.