Eleven Puzzles: Parallel Lab |Review

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

“Parallel Lab” е игра, която се играе от минимум 2-ма играчи и е базирана на поредица от escape стаи. Вашата цел е да разгадаете пъзелите във всяка стая докато се потапяте по-дълбоко в историята. Във всяка стая има 3 или 4 пъзел,  а вие трябва да работите в екип ако искате да ги разгадаете, защото те не винаги са лесни. Eleven Puzzles са се справили отлично със създаването на тези стаи. Пъзелите са направени много добре и са с перфектното ниво на трудност – отговорите не са супер очевидни, водите се само по вашата логика. Ако не успеете да се справите има и безкраен брой подсказки, които ви помагат значително. Чувствах се в една истинска escape стая!

Трябва да кажа, че наистина ми харесаха пъзелите в тази игра. Не бях очарован като видях за първи път играта, но като почнах да играя бях грабнат от историята и интересните пъзели повече от колкото си мислех. Факта, че можете да решавате тези пъзели с вашите приятели прави играта още по – яка. Единствената ми критика към пъзелите беше, че се усещаха малко небалансирани на моменти – открих, че чакам моя съотборник да завърши нещо сложно от неговата страна, но междувременно не можах да направя нищо.

По-късно това беше обратното – работех върху нещо малко по-задълбочено и съотборникът ми трябваше да чака. Играта се играе в браузър, което я прави достъпна за повече играчи, защото не изисква мощна гейминг машина. Въведението на играта е направено добре. Дава кратка, но информативна представа за това, което ще трябва да правите. Общо взето играта ми хареса и й давам оценка 5/6, тъй като беше забавна. Parallel Lab” има много потенциал и я препоръчвам всеки.