EGRET II Mini – аркадна конзола за твоето бюро!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Без значение дали сте ретро фен, аркаден ентусиаст или всичко по средата, тази мини версия на популярната конзола от 1996г. EGRET II може да Ви грабне със своята визия и възможности. 

Конзолата се предлага с 40 инсталирани игри, както и възможност за добавяне на още чрез SD карта. На нея ще откриете иконични игри като Bubble Bobble, Darius Gaiden, както и семейни спортни игри като Hat Trick Hero и Rastan Saga, които за първи път са достъпни за западна аудитория, заедно с редица други заглавия.

Rastan Saga
 Bubble Bobble

Екранът е с размер от 5 инча, във формат 4:3, автентичен за екраните на конзолите от тази ера. Екранът може да се върти в хоризонтално или вертикално положение, в зависимост от играта, която искаме да играем. Освен да играем директно върху конзолата, която има вграден стерео звук, можем да я свържем и с телевизор посредством HDMI. Допълнително ще бъдат налични за закупуване и три различни контролера, които могат да се свържат с конзолата чрез USB Type A портове. Първият вид е EGRET II Mini – Control Pad, който се доближава повече до съвременните контролери по разположението на бутоните.

EGRET II mini – Control Panel е силно вдъхновен от типичното аркадно разположение – с шест бутона и опция за движение на джойстика или в осем или в четири посоки. EGRET II mini – Paddle and Trackball Game Expansion Set е комплект, който съдържа специален контролер, вдъхновен от класическия аркаден инпут и включва SD карта за игри, съдържаща 10 допълнителни класики. 

Основните функционалности на EGRET II mini включват:

  • Общо 40 инсталирани игри, включващи истински аркадни класики;
  • 5-инчов 4:3 въртящ се монитор с резолюция 1024х768, адаптиращ се към избраната от Вас игра;
  • Разположение с шест бутона и джойстик, който лесно може да се регулира за движение в 8 или 4 посоки, в зависимост от играта;
  • HDMI output, който позволява да свържете конзолата с телевизор;
  • Два USB Type A порта за контролер за допълнителни EGRET II mini контролери, които се предлагат отделно; 
  • Слот за SD карта памет, с която може да добавите още игри;
  • Вградени колонки за стерео звук; 
  • Специални възможности в игрите като опцията за запазване на настройки, нагласяне на брой животи и бързо стреляне.

Конзолата EGRET II mini ще бъде достъпна скоро, като доставките ще стартират от 3 юни 2022 година, в платформите на Gamesrocket, както и сайта на производителя.