Dysterra се подготвя за новата година с вълнуваща актуализация

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
След успешното си ранно стартиране на достъп в Steam, Dysterra се подготвя за новата година с  вълнуваща актуализация. Играчите могат да очакват нови функции и съдържание, всички подробно описани в "Survivals book". От първоначалното пускане на играта за компютър, екипът за разработка на Dysterra работят усилено, за да подобрят своя шутър за оцеляване, като същевременно създават набор от предстоящо съдържание, на което играчите да се наслаждават.

В краткосрочен план, непосредственият приоритет на екипа е да коригира грешки, да оптимизира производителността и подобри балансирането в играта, като слушат внимателно отзивите на играчите. През следващите два месеца геймърите могат да очакват функции, които да направят играта още по - завършена. Гледайки напред, бъдещите актуализации ще разширят всеки аспект на Геймплей на Dysterra.

Ново съдържание:

Ново съдържание на Dysterra ще се добавя редовно през 2023 г. Играчите могат да очакват повече геймплей елементи,  с които да експериментират, благодарение на нови събития, ресурси, предмети и NPC. Те също ще помогнат за разширяване на предисторията на играта и изграждането на света. Ще бъдат въвеждани нови и различни оръжия, предмети и допълнителни елементи всеки месец. Новите оръжия и спомагателните елементи ще увеличат броя на възможните опции за зареждане, позволяващи по-разнообразни стилове на игра и битки. 

Характеристики на корпуса и декорации:

Нещо, което не можете да пропуснете в игра от жанра за оцеляване, е базата. Новите декорации и характеристики на корпуса ще позволят на играчите да персонализират допълнително тяхната база в Dysterra за по-добър комфорт и защита. Очакшаме още много интересни ъпдейти в този чуден свят.