Dysterra – Видео превю за РС

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

 Dysterra е чисто нова, научнофантастична игра за оцеляване с футуристичен FPS геймплей, който предизвиква играчите да се състезават или да си сътрудничат на умираща Земя, докато се стремят да си осигурят еднопосочен билет до звездите. Dysterra вече е налична в Steam и ние ще ви покажем петте най-големи причини, поради които това е една битка, която няма да искате да пропуснете!

Земята е на ръба да бъде унищожена от експлозии на Terrafire и единствената ви надежда да избегнете изчезването е да се качите на борда на спасителните ракети. Та какъв е проблема? Е, има само ограничено количество пространство и времето тиктака. За да запазите всякаква надежда да се измъкнете от Земята, преди да е станало твърде късно, ще трябва да се адаптирате бързо и да се справите с всяко предизвикателство, което се изпречи на пътя ви.

 Докато се подготвяте за пътуването си, от съществено значение е да изградите база от операции, която ще ви защитава от атаките на суровата Земя от близкото бъдеще, която някога сте наричали дом. Можете да укрепите базата си с непроницаеми защити; съставен от кули, електрически огради и дори мощни роботи, които ще смажат всеки, който се опита да влезе.

Вашата база може да се превърне в безопасно убежище за вас и вашия екип и може буквално да направи разликата между живота и смъртта в Dysterra. Нападението на вражеска база може да бъде сигурен начин за осигуряване на ресурси и изобилие от оръжия, които могат да ви осигурят необходимото предимство, за да победите.

Говорейки за врагове, има цял свят от злодеи, които искат да спрат бягството ви. Можете да изберете да се изправите пред тези опасности сами или с приятели. Обединяването ви дава повече шанс да оцелеете, тъй като можете да събирате по – бързо ресурси и да градите базата и оръжията си.

Докато PvP е огромна част от Dysterra, има също PvE. Dysterra е въпрос на избор и предизвикателството за оцеляване ще присъства, независимо как решите да играете. Целта на Dysterra е да избягате от умиращата Земя по какъвто и да е начин. Планетата е напълно обречена. Единственият проблясък на оцеляване съществува в седалките на тези спасителни ракети. 

Тези кораби са готови да отведат няколко късметлии извън планетата, за да им дадат шанс да изковат нов живот сред звездите, но местата са много ограничени. Единственият начин да си осигурите билет е като закупите такъв с ценния ресурс Terrasite, който можете да събирате навсякъде по света.  Други играчи могат да откраднат билета от вас и вашите съотборници, така че изграждането на база и намирането на най-мощните оръжия на Dysterra са от съществено значение, за да оцелеете. Тази мисия предоставя безкрайни възможности и за избор на игра — ще се съсредоточите ли върху събирането на Terrasite и защитата на базата си, докато ракетите напуснат? Или ще се превърнете в силен опонент и ще измъкнете билет от студените, мъртви ръце на вашите победени врагове?

Така или иначе ще ви трябва огнева мощ. Всеки играч в Dysterra започва с пистолет и пушка, за да ги защити от самото начало, но те ще бъдат полезни само толкова дълго и скоро ще трябва да потърсите по-добри оръжия. От снайперисти, които отстраняват заплахи отдалеч до ракетни установки, които унищожават всяка база, и автомати, които ви позволяват да пренесете битката право срещу враговете си, има безкрайни възможности и стилове на игра за всички видове играчи!

Има и невероятно мощни оръжия и брони, които просто чакат онези, които са достатъчно достойни да ги поискат, но получаването на тези богатства ще бъде всичко друго, но не и лесно.

Ще трябва да бъдете по-твърди от здравa стомана, за да оцелеете в света на Dysterra, но наградите за онези, които преодолеят предизвикателствата му са нещо, което трябва да видите. Едно от по-трудните препятствия са изоставени лаборатории, пълни със смъртоносни, обезумели AI роботи и същества, които някога са били отглеждани за убиване; кошмарни чудовища, които въплъщават злото и алчността, тласнали земята по пътя към бедствие.

Преминете тези създадени от човека оръжия за масово унищожение и ще бъдете възнаградени с променящи играта контролни чипове. Те ще ви дадат божествени сили. Ще бъдете подготвени да сеете хаос във вашия вече обречен свят; като земетресенията и химическите удари са само няколко от наличните за вас опции.

Играта е наистина добре разработена с красиви графики, интересна история и страхотен геймплей. Цената й също не е лоша, така че препоръчвам на всеки да я пробва ако се чуди какво да играе. Тази игра получава 5.5 от PСMania и ще следим развитието й в бъдеще.