Dros ще стартира в Steam, Steam Deck, Humble, GOG и Epic Store в четвъртък, 20 юли

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

emergeWorlds създателите на приключението Dros, споделиха на преди старта на своето творение, следните думи в мрежата:

,,Нашият малък инди екип изработва света на Dros повече от 3 години (близо 4 години), вливайки сърцето и душата си в играта. Очакваме с нетърпение играчите да се срещнат с огромния състав от герои, да решават пъзели, да отключват световната история и да събират всички страхотни и странни предмети.”

Dros е сингълплеър приключение, което се развива в странен свят на злоупотребена алхимия. Лигаво малко същество и своенравен ловец на глави ще създадат неохотно партньорство за оцеляване. Заедно те трябва да пътуват нагоре през рушаща се кула, управлявана от коварен алхимик. Има много странни герои, които да срещнете по пътя, мистериозни съкровища за събиране и ерудиция за отключване.

Основни характеристики на играта:

ИГРА С ДВОЙНИ ХАРАКТЕРИ
Използвайте способностите и на двата героя, за да преминете през кулата. Скачайте, гърчете се и се спотайвайте наоколо като Little Dros и се бийте срещу страховити врагове като Captain.

СТРАННИ ГЕРОИ В СВЯТА НА СТИМПЪНК
Докато пътувате нагоре през Кулата, ще разговаряте с редица други странни същества. Всеки герой има своя собствена история за разказване… своите собствени борби. Никой не е наистина добър или наистина зъл.

ПЪЗЕЛИ И ПРИКЛЮЧЕНИЯ
Вътре в кулата използвайте и мозък, и мускули, за да решавате пъзели, да се справяте с врагове и да събирате алхимични съкровища. Отключете записи в дневника, които разширяват световните познания и изясняват предисториите на героите.