Дилърска конференция на

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

 

Наскоро се проведе традиционната конференция на Мост компютърс, на която
след 4 годишна пауза си дадоха среща водещи марки на пазара и дилъри от цялата
страна. Бяха представени нови продукти и тенденции в пазара на компютърна
техника и компоненти.
Най-интересно за нас като медия беше това ,че в предишни издания на събитието
се даваше тежест на бизнес продуктите. Този път всички марки заложиха на
геймърската си гама и продуктите от нея бяха основни в презентациите им.

Acer ни изненадаха приятно с анонса си за влизането им на пазара на видео
карти, използвайки популярния си бранд Predator (Predator Befrost ), очаква се
картите скоро да бъдат налични на пазара.

MSI представиха новия си продукт геймърски рутер, бързия интернет навсякъде където играете е доста важен компонент.

Една от централните презентации на събитието беше на шведите от Fractal (производители на кутии, вентилатори, захранвания, водни охлаждания и аксесоари за тях.) От Most Computers акцентираха върху развитието на търсенето на този тип продукти и ръста на марката Fractal на българския пазар. Компанията представи своите иновативни геймърски кутии. Terra е кутия, проектирана да промени игровото изживяване с малък формат. Вдъхновен от домовете на съвременните геймъри.

Създаден, за да увеличи максимално потенциала за охлаждане направо от кутията, флагманът Torrent идва с чисто ново оформление на компонентите и два специално изработени 180 x 38 mm Dynamic PWM или Prisma RGB PWM вентилатора. Torrent е идеалното решение за всеки, който сериозно се занимава с охлаждане от висок клас – със или без персонализирана водна верига. Не случайно в доста класации се определя като кутия на годината.

North преосмисля компютъра за игри, въвеждайки естествени материали и детайли по поръчка, за да превърне игрите в стилно допълнение към вашето жизнено пространство. Възползвайки се от дизайна, за да ви осигури по-добро изживяване, неговата функционалност на въздушния поток и интуитивното оформление правят изграждането и играта гладки и приятни.

Lenovo представиха своята игрова конзола Legion Go. Захранван от изцяло новия AMD Ryzen™ Z1 Extreme, насладете се на водещи в индустрията игрови изживявания, невероятен живот на батерията и завладяващи изживявания. AMD Ryzen™ Z1 Extreme вдъхва живот на революционни визуални ефекти, така че да можете да носите играта си навсякъде. Джойстиците с ефект на залата на Legion Go са пионери с RGB осветяване, оставяйки зад гърба си традиционните джойстици. Кажете сбогом на дрифта с джойстика и здравейте на издръжливия, отзивчив контрол.

Разглобяемите контролери Legion TrueStrike са проектирани за комфорт и прецизност, с функции като текстура против приплъзване, картографируеми контроли и интегриран тракпад. Преминете плавно от компютърни към ръчни игри, а за FPS ентусиастите се насладете на прецизен контрол с нашия уникален FPS режим и включена база контролер. Благодарение на ергономичния дизайн, играйте по-дълго без дискомфорт.

Основиня акцент на Lenovo беше върху Legion 9 , новата серия която доразвива техния геймърски флагман. Революционна технология, която променя играта. Лаптопа, който променя цялата индустрия за компютърни игри, с революционна технология за течно охлаждане, AI функции и др. Първият по рода си кован карбонов дизайн и несравнимо съотношение мощност към тегло.