,,Dicefolk” идва в Steam на 27 февруари

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Good Shepherd Entertainment (движеща сила зад любимия на феновете Monster Train) и разработчиците LEAP Game Studios и Tiny Ghoul обявиха, че ,,Dicefolk”, изцяло нов тактически роуглайк, базиран на игра на зарове и лов на чудовища, ще бъде пуснат в Steam на 27 февруари , 2024 г.

В битка, Dicefolk ви поставя на мястото на водача с възможността да контролирате не само собствените си завои, но и тези на врага. Тази механика добавя ново ниво на стратегия към всяка битка, където хвърлянето на зара не е просто шанс, а вашият тактически ключ към успеха. Поставете лицата на заровете разумно, тъй като те ще повлияят на способностите и атаките, които вие и врагът ще имате на ваше разположение.

По време на вашето приключение като Chimera Summoner ще срещнете десетки уникални и мощни същества, които са готови да се присъединят към вашите редици. Изградете връзки и наемете своите фаворити. Бъдете внимателни към способностите на вашата Химера за да впрегнете пълния потенциал на силните страни на вашия екип. Бойното поле е вашето платно, с над 100 същества и предмети за събиране, възможностите са безкрайни.