Демото на Aurora: The Lost Medallion – The Cave е вече е достъпно в Steam

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Обратното броене приключи. Noema Games пусна Демото на Aurora: The Lost Medallion – The Cave. Геймъри, пригответе се да бъдете въвлечени в уникална point-and-click вселена, изпълнена с ярки ръчно рисувани произведения на изкуството, потапящи звукови пейзажи, увлекателни пъзели и завладяваща история. Разгледайте пещерата с Аврора, най-младата от нейните обитатели, докато тя навигира във вълнуваща игра на криеница. Всяка стъпка разкрива нов аспект от историята на играта, въвличайки ви по-дълбоко в богатия на детайли свят.

Надникнете на предстоящото приключение в демонстрационния трейлър. Демото е пълно с увлекателни пъзели и обещава да ви държи погълнати за час или повече, особено ако сте нов в приключенския жанр.

Aurora: The Lost Medallion – The Cave Demo вече е достъпно в Steam. Изтеглете го БЕЗПЛАТНО и изживейте едно незабравимо пътешествие в мистериите на Пещерата, на 39 светлинни години от Земята на замръзналата ледена и опасна планета Едор. Демонстрацията е съвместима с Windows, macOS и Linux.