Демо на  Realm of Ink в Steam

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Независимият издател 663 Games обяви дебютното PC демо за дългоочакваното ново екшън roguelite заглавие Realm of Ink, което вече е достъпно за изтегляне от Steam. Разработена от Leap Studio и Maple Leaf Studio, Realm of Ink е екшън roguelite в стил ,,маситило”. Красиво оживена с отличителен микс от 2.5D рисуване с мастило в китайски стил и модерно изкуство, заедно с богата бойна система, използваща множество възможности за игра с различни герои. Неговата дълбока и интригуваща история обсъжда философското значение на живота, както и вярванията на нихилизма и екзистенциализма.

За демото

През очите на Ред, един от основните герои, които можете да играете, ще можете да изживеете първото пълно ниво на студеното омагьосано кралство на маймуните, което включва вълнуваща битка с босове на финала. В допълнение, трите основни бойни школи – Scarlet Sword, Shadow Twin Blades и Azure Aura Blade – ви позволяват да изпитате разнообразни стилове на битка, гарантирайки, че всяка битка е освежаваща и ангажираща среща.
Демото също така представя Ink Pets и добавя допълнителен слой вълнение към вашето приключение, тъй като тези очарователни спътници стават ваши верни съюзници по време на пътуването. В зависимост от различни комбинации от скъпоценни камъни с мастило, те имат способността да претърпят трансформация, развивайки се в различни различни форми с уникални движения, за да ви помогнат в битка.

Историята

По време на преследването на хитър демон на Лисица, героинята и опитна фехтовачка Ред открива, че тя е измислен герой в сборника с разкази, наречен Царството на мастилото. Само чрез отключване на тъмните тайни на Духа на книгата Ред ще открие истината за своето съществуване и ще предизвика съдбата си.

Историята се развива във виртуално царство, наречено „Царството на мастилото“, където жителите несъзнателно съществуват като обикновени измислици в измислен свят. Контролирани от мистериозния Дух на книгата, те послушно следват предварително определени съдби, без да обръщат внимание на цикличните си животи.