Deliver Us Mars, която стартира на 27 септември с първи трейлър за геймплей

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Амбициозната научнофантастична приключенска игра е достъпна за предварителна поръчка сега на PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox Series X | S, Xbox One и PC.

Frontier Foundry, The Games Label of Frontier Developments PLC (AIM: FDEV) анонсираха, че кинематографичната научнофантастична приключенска игра Deliver Us Mars ще стартира на 27 септември за PlayStation® 5, PlayStation® 4, Xbox Series X | S, Xbox One и PC чрез Steam и Epic Games Store.

Deliver Us Mars е продължение на получилата множество награди игра Deliver Us The Moon. Приключенската игра е в жанра научна фантастика и позволява на играчите да се почувстват като истински астронавти.  

Десет години след завършването на мисията Fortuna, човечеството е на границата на оцеляването. Получен е загадъчен сигнал за бедствие от Марс. Deliver Us Mars разказва историята на Кати Йохансън, най-младия астронавт на Земята, която се присъединява към екипажа на космическата совалка Зефир на отчаяна мисия към Червената планета. Кати има лична мотивация за присъединяване към мисията – да спаси човечеството.

На вас ви предстои полет от Земята до Марс на борда на ракетата Зефир. Оцеляването в суровите условия на червената планета ще бъдат непоносими. За да разкриете тайните на групировката Outward и да се справите с изпитанията, ще са ви нужни сила и интелект.  

Играта ви завладява още от първите минути и ви държи в постоянно емоционално напрежение. Страхотен сюжет, великолепна музика на Сандра ван Зантен, съвременна анимация, фотореалистична графика!