Deathbound идва и за конзоли

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Падналите са индивидуални герои, всички със свои собствени уникални умения, бойни стилове и богата история, които споделят един кораб. Взаимоотношенията между героите също трябва да бъдат взети под внимание, тъй като това значително влияе върху играта. Църквата на смъртта и култът към живота са в противоречие една с друга. Подреждането на противоположни фракции близо една до друга в кораба ще предизвика конфликт, което ще доведе до последващи бойни ефекти. Като алтернатива, силните синергии със споделените вярвания могат да предложат бойни бафове, които могат да доведат до катастрофа за безмилостния бос, очакващ стомана и магия.

Без значение от вярата, падналите трябва да се бият като един. По време на битката играчите ще зареждат синхронизиращ измервател, споделен между всички герои. Когато подходящият момент се представи, разсейте синхронизатора и отприщете опустошителен Morphstrike с комбинираната сила на групата. Когато се сблъскате със заплашителен враг, прецизно изпълнен Morphstrike може да бъде решаващият фактор между живота и смъртта.

Deathbound стартира едновременно на PlayStation 5, Xbox Series X|S и PC чрез Steam, GOG и Epic Games Store през 2024 г. Тези, които искат да изпитат обвързването, могат да го направят точно сега с демото, което е налично в Steam. Докато играчите очакват старта на Deathbound по-късно тази година, те могат да започнат да създават неразрушима синергия, като включат Deathbound в списък с желания в Steam и се присъединят към официалния сървър на Deathbound Discord.

Основни функции:

The Essence – Придобийте уменията, спомените и самоличността на паднали воини по целия свят. Комбинирайте техните уникални индивидуалности и бойни стилове и превключвайте между тях безпроблемно.
Party System – Есенциите, които поглъщате, формират вашето парти. Deathbound разполага със стабилна парти система, която ви позволява да създадете стил на игра чрез дървета на таланти. Превключвайте между паднали воини, за да впрегнете техните умения и способности. Принадлежността на всеки член на партито в живота ще повлияе на тяхната синергия в смъртта.
Dynamic Morphing – Освободете комбинираните сили на паднали воини с опустошителни Morphstrikes. Използвайте различни стилове на атака, за да правите мощни комбинации и завършващи удари, за да победите всички, които ви се противопоставят.
Brutal World – Ziêminal е свят, който смесва технологично минало и средновековно настояще, дом на различни култури. Град Акратия е богат на знания и опасности. Изследвайте град, падащ в руини под сянката на голям кръстоносен поход. Със своята внушителна бруталистична архитектура и смесване на технологии, това е град, обречен на забрава.
Unforgiving Monsters and Bosses – Изправете се срещу предизвикателни врагове, създадени да ви тласнат до вашите граници. Самата им природа се основава на петте етапа на скръбта, като всяка нова среща привлича вниманието на всяка душа, която дръзне да се изправи пред тях.