Daedalic Entertainment разкриха нов тийзър трейлър на The Lord of the Rings™: Gollum™

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Разработчикът Daedalic Entertainment и издателят NACON разкриха новия тийзър трейлър на The Lord of the Rings™: Gollum™ по време на събитието Game Awards 2021. Противоборството между двете личности Sméagol и Gollum присъства неизменно в сюжета на играта. От трейлъра вие ще усетите как двете индентичности играят помежду си сложна игра за превес една над друга в този нов екшън с елементи на стелт и приключение.

Играта е планирано да излезе през 2022 за PC, PS4, PS5, XBO, XSX/S  и Switch. Тя остава вярна на визията на Властелинът на пръстените, но предлага чисто нова перспектива на феновете на култовата поредица. The Lord of the Rings™: Gollum™ е ръководено от истинската история екшън приключение, в което Вие поемете ролята на Голъм, за да спечелите изгубения му скъпоценен пръстен. Ще се катерите, скачате и промъквате през опасните зони без да бъдете открити и хванати. Героят ви е умен и сръчен, но разкъсван от двете си противоречиви самоличности, а от Вас ще зависи коя от тях ще надделее. Разумът или тъмната страна на съществото, в което Ам-Гъл се е превърнал…

The Lord of the Rings™: Gollum™ е разработена от Daedalic Entertainment в официално партньорство с Middle-earth Enterprises и ще бъде съвместно публикувана от Daedalic и NACON.