Обратно броене до Страха: Abtos Covert стартира на 12.8.2023 г

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Пригответе се да изживеете върховния ужас, от IphiGames разкриха датата на излизане на Abtos Covert. Уникалната игра на ужасите, която се развива в отдалечен и обитаван от духове аванпост, ще бъде пусната на 8 декември за РС в Steam, Epic Games Store, Itch.io. Това ужасяващо преживяване ще ви въвлече в свят, в който всяка сянка крие тайна и всяка нощ е битка за оцеляване!

Разгадайте мистерията на планината Абтос. В Abtos Covert се сблъсквате с нещо повече от страх от тъмното; това предизвиква вашите естествени инстинкти. Играта съчетава психологически хорър елементи със стратегически геймплей и докато напредват, играчите ще трябва да се изправят срещу призрачни създания, да решават пъзели под натиска на времето и да вземат важни решения, които са жизненоважни за развитието на играта. Всяко решение може да ви отведе по-близо до разкриването на истината или да срещнете неочакван край.

Влезте в сърцето на общността на Abtos Covert. Присъединете се към нашия Discord сървър сега и бъдете част от вълнуващи дискусии, ексклузивни актуализации и се свържете с ентусиасти на ужасите!