Commandos 2: HD Remaster с негативни отзиви

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Макар и да се сдобихме и с рерилийз на класическата тактическа стратегия Commandos 2, HD Remaster-ът на играта, вдъхновена от ВСВ е далеч от безпроблемен. След неговото излизане в петък, доста играчи се оплакаха от наличие на бъгове и кофти производителност – изненадващи проблеми, имайки в предвид, че играта не изглежда кой знае колко различна спрямо оригиналната версия от 2001 г.

Авторите на ремастрираната версия признаха, че заглавието има някои проблеми и, че в момента работят по тяхното отстраняване. Въпреки това не е ясно пача кога ще се появи.”Въпреки, че не можем да се спрем на всяка отделна публикация, която е направена или ще бъде направена, искаме да кажем на всички, че оценяваме и приветстваме конструктивните отзиви. Не можем да кажем кои промени ще бъдат имплементирани, но вече установихме откъде да започнем и приоритизирахме основните проблеми, от които се оплаква общността около играта като цяло.” – поясниха от Yippee! Entertainment и издателите от Kalypso Media.

Ето кои са и промените, които най-вероятно ще бъдат включени в следващия пач:

• Отстраняване на бъговете и бъдещи подобрения по играта, базирани на отзивите и желанията на играчите;
• Подобрение и оптимизация на производителността;
• Добавяне на още нива на zoom;
• Добавяне на миниатюрна навигационна карта;

Към момента отзивите в Steam са смесени към негативни, главно заради горепосочените проблеми. Ако все пак искате да играете Commandos 2, явно ще трябва да се задоволите с оригиналната игра, поне докато въпросния пач излезе.