Borderlands

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Archive | 0 Comments | 05 ное. 2009

Част от кодовете за Borderlands модифицират файлове, които са нужни за играта! Направете им бекъп, преди да ги променяте. Копиране на десктопа върши чудесна работа.

Безсмъртие
С текстови редактор по избор отворете файла WillowGame.ini. Той се намира в  My DocumentsMy GamesBorderlandsWillowGameConfig”.
Намерете реда bDemiGodMode и го променете на bDemiGodMode=true. Здравето ви ще пада до 1 точка, но не и до нула.

Увеличение на капацитета на оръжията
С текстови редактор по избор отворете файла WillowGame.ini. Той се намира в  My DocumentsMy GamesBorderlandsWillowGameConfig”. Намерете реда WeaponReadyMax и променете цифрата от 2 на 4.

Увеличаване мястото в инвентара
С текстови редактор по избор отворете файла WillowGame.ini. Той се намира с  My DocumentsMy GamesBorderlandsWillowGameConfig”. Намерете реда InventorySlotMax_Misc и напишете по-висока стойност.

Лесна плячка и пари
Всеки път когато заредите игра, сандъците, местата и предметите, от които може да плячкосвате, се презареждат. Така че направете запис близо до място с доста такива обекти, например в New Haven. Обиколете всички кашони, приберете всичко, продайте ненужното и излезте от играта. После пак заредете същата игра и повторете. И така колкото пъти искате. Ако сте в мрежа и сте повече играчи, падат допълнителни предмети и парите са повече.

След като превъртите играта, отключвате по-висока трудност. В нея враговете са значително повече, по-силни, но и падат по-яки предмети.

Автор: