Bloober Team вдигнаха завесата над The Medium с 14 минутно геймплей видео

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Полското студио Bloober Team което създаде редица хитови хорър игри като Blair Witch, Observer: System Redux и Layers of Fear, днес ни показа за първи път обширен поглед върху геймплея  на предстоящия психологически хорър The Medium. Видеото разкрива пред нас различните перспективи, среди и сили, които играчите ще изпитат след пускането на играта на 28 януари за XSX  и РС.

В 14 минутното видео виждаме главнaта героиня Мариан в действие. Тя изследва реалния и духовния свят, както поотделно така и едновременно. Представена ни е системата за двойна реалност в играта, която ще ни позволи да бъдем на 2 места едновременно. Като в различните моменти от играта ще можем да изберем дали да играем и в двата свята или да посетим само една от реалностите.


Видеото показва способностите на двата основни персонажа в играта – положителния Мариан и отрицателния – създанието Мaw както и различното им проявление в двете паралелни реалности. Остава ни само да тръпнем в неведение, с какво още ще ни изненадат майсторите на хоръра при следващите си изяви преди официалния дебют на играта. Сигурни сме в едно, ще бъде страшно (забавно).