BlizzConline 2021 – Инфо за събитието

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Тазгодишното издание на популярното гейм шоу на Blizzard – BlizzCon, ще се проведе изцяло онлайн и ще бъде напълно безплатно за гледане от всички фенове. 2021г. бележи и 30 годишнината от основаването на Blizzard Entertainment и се очаква шоуто да бъде малко по-специално.

Ако досега не сте имали възможността да присъствате на събитието, сега е перфектния момент да го сторите.

BlizzConline 2021 ще се проведе в рамките на два дни, от 19 до 20 февруари, като във видеото по-долу може да научите програмата на събитието.

Първият ден ще започне с откриваща церемония, по време на която ще имаме възможността да видим кадри или да научим информация за предстоящите игри на Blizzard. След това събитието ще бъде разделено на 6 отделни канала, където в зависимост от предпочитанията си, ще можете да научите детайлна информация за игрите, които ви вълнуват.

Втория ден отново ще започне с няколко различни канала, които ще включват Q&A сесии, изложби, конкурси, косплей шоу и много други.

Ако искате да видите всичко, което предлага програма на BlizzConline 2021, няма място за притеснение. Blizzard са помислили за вас и съдържанието на всички канали от събитието ще бъде записано, за да може да го гледате когато искате и колкото пъти искате.