Blade Runner бе финансирана за минути

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Пригответе вашите значки и бластери, защото кикстартър ролевата игра на BLADE RUNNER най-накрая е финансирана. Гласуваната за №1 игра за 2022г. дебютира в EN World и изпълни първоначалната си цел за финансиране в рамките на минути.

Книгата с твърди корици, която включва „Основната книга с правила“ и 200+ страници от официална история на Blade Runner ще ви струва 55$. Всички поддръжници получават и PDF версия на CASE FILE 01: Electric Dreams В пакета Rep-Detect ($95), те могат да получат стандартното издание на книга с основни правила, както и Blade Runner RPG стартов пакет.

А за колекционерите – пакетът Off-World ($140) доставя печатно и дигитално издание на стартовия комплект заедно с колекционерския тираж на „Основната книга с правила“, който може да се похвали с луксозна черна корица от изкуствена кожа с релефно холографско фолио.

Колекционерското издание никога няма да бъде отпечатано отново. А за тези, които също искат да се докоснат до магията, но бюджетът им е нисък, компанията предлага и PDF изданието, което включва „Основната книга с правила“ и Electric Dreams.