Binge Gaming OU обявиха стратегията War Room

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Кой каза, че реалновремевите стратегии са умрял жанр? Бавно, но със сигурност разнообразието в този жанр се възражда и доказателство за това е анонса на War Room – реалистична реалновремева стратегия, ситуирана в Афганистан. Според официалния анонс, играта ще ни даде възможност да управлявате различни видове войски, за да воювате с терористи в различни афганистански селища, бази и други локации.

Играта ще има story мисии, по време на които освен да воювате с врага ще трябва да се грижите и за своите бази и репутация, чрез различни странични куестове или като не пренебрегвате хуманитарната страна на вашата окуп… На вашите войски, временно присъстващи на територията на Афганистан. Ресурсите с които ще разполагате са ограничени, така че внимателно трябва да ги управлявате, ако искате да постигнете успех във всяка мисия.

War Room ще предлага триизмерна графика, като размера на картите ще достига до 1000 кв. км. и ще са базирани на реалния терен в Афганистан. Играта ще може да се играе от две перспективи: През сателит, който ще ви дава по-стратегически поглед над събитията или през “погледа” на дрон, който ще ви дава поглед в реално време върху бойното поле.

War Room все още няма точна дата на излизане, въпреки, че авторите обещават скоро да обявят такава.