BATORA: LOST HAVEN – излиза за Switch в началото на април

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Team17 и Stormwind Games обявиха новината, че успешната игра Batora: Lost Haven ще пристигне и за платформата на Nintendo Switch на 6 април 2023 година. Играта за първи път излиза за PlayStation, Xbox и PC през 2022 година и комбинира хибриден hack’n”slash геймплей с шуутър и елементи на разгадаване на пъзели.

Историята взема действие в галактика, съставена от най-различни извънземни планети, следвайки приключението на Avril, която улавя двойната сила на Слънцето и Луната. Те помагат на тялото и духа ѝ в битката с най-различни врагове. Историята се влияе от решенията ни и имаме възможост да получим различни развръзки и да определим колко бихме искали да жертваме в името на любовта.

Какво да очакваме от Batora: Lost Haven Lands?

  • Откликнете на съдбата си: Присъединете се към Avril в пътешествието ѝ през галактиката, разкривайки древни тайни, овладявайки невероятни сили и вземайки решения, които да променят живота ѝ;
  • Динамични битки: Силите на Слънцето и Луната накланят баланса на тялото и духа ни, докато се бием за победа над противниците си;
  • Избери своята история: Внимателно обмисляйте решенията си, тъй като те влияят на развитието на играта. Колко точно сте готови да жертвате в името на любовта?
  • Заинтригуващи загатки: Отгатнете различните пъзели и предизвикателства, предизвиквайки тялото и ума на Avril.

За разработчика

Stormwind Games е студио за видео игри, специализиращо в разработката на заглавия с богата история, за PC и конзоли. Студиото е познато с участието си в разработката на сървайвъл хорър сериите “Remothered“, които печелят редица награди и сърцата на феновете.