„BATORA: LOST HAVEN“ КАЦА НА 20 ОКТОМВРИ

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Team17 обявиха, че Batora: Lost Haven, предстоящата междупланетна екшън ролева игра на Stormind Games, ще излезе на 20 октомври за PC, PS4, PS5, Xbox One и Xbox Series X|S конзоли, със стартиране на Nintendo Switch™. Тези, които искат да се запознаят с играта преди старта, могат да се насочат към страницата на Steam, за да играят на безплатната компютърна демонстрация или да разгледат играта на живо на Tokyo Game Show от 15-18 септември.

В Batora: Lost Haven можете да изследвате набор от уникални извънземни планети и да откриете галактика, в която моралът е размит, а границата между правилното и грешното е много тънка. Впрегнете уникалните способности на невероятния герой Аврил, за да усъвършенствате различни бойни стилове и да побеждавате смъртоносни врагове, да решавате сложни пъзели и да поемате куестове от любопитни извънземни обитатели. Всеки избор, който направите ще оформи пътуването ви и ще изкове начина, по който изпълнявате последната си мисия… Възстановяване на вашето изгубено убежище.

Присъединете се към галактическо приключение, за да спасите Земята тази есен на PC, PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One и Xbox Series X|S; играйте безплатното демо тази седмица в Steam и на Tokyo Game Show. Можете също така да видите нашето превю направено от колегата Николай Люцканов.