AVAST! CURVE И DENKI’S AUTONAUTS VS PIRATEBOTS ЩЕ СТАРТИРАТ НА 28 ЮЛИ

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Curve Games и Denki обявиха, че Autonauts vs Piratebots ще стартират в Steam на 28 юли 2022 г. Датата на стартиране е потвърдена и е пуснат нов трейлър!

Autonauts vs Piratebots е изцяло нова игра на стратегия за начинаещи и ветерани. Бъдете капитан на собствената си съдба в тази невероятна симулация. Играчите ще трябва да използват занаятчийство, изграждане на свят и RTS мислене, за да си върнат селищата на Autonauts от мародерстващите Piratebots, докато усъвършенстват уменията си за кодиране на ботове. Използвайте кодиране и автоматизация, за да изчистите света, създайте трудолюбиви Workerbots и ги обучете да станат безстрашни Defencebots, за да се борят със страховитите Piratebots.

Изградете могъщи защитни стени и разположете въоръжени кули, за да спрете безмилостните грабежи Piratebot нападатели. Спасете важна нова технология от черносърдечните Piratebots, за да ги прогоните от земята, докато освобождавате вашите колеги Autonauts. Autonauts vs Piratebots обединява изключителна артистична атмосфера с иновативна и интуитивна система за кодиране, за да направи уникалната автоматизирана игра достъпна за всички. Сега е вашият шанс да кодирате и командвате цяла армия от сладки Autonaut Defencebots, за да завладеете орди от груби и здрави Piratebots!

Какво повече можете да искате в този Bot Battle Banger, който идва в Steam на 28 юли 2022 г.