“art of rally” със специално лимитирано издание, за PS5 и Switch

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Meridiem Games се вълнуват да ни представят специално лимитирано издание на играта art of rally, което ще може да открием за PlayStation 5 и Nintendo Switch тази есен. Играта е разработена и публикувана в дигитален вариант от Funselektor Labs Inc., а физическото издание се представя от Serenity Forge. Играта е естетически издържано и стилизирано изживяване, вдъхновено от златната ера на рали състезанията.

Meridiem Games, в партньорство със Serenity Forge и Funselektor Labs Inc., ще отговарят за дизайна, изработката и дистрибуцията на лимитираната физическа версия на играта, която ще открием сред редица търговци в Европа. Повече подробности за съдържанието на специалното издание ще бъдат разкрити скоро!

В art of rally, амбицираните рали шофьори ще се състезават през разкошни цветни карти, с top down гледна точка. Състезавайте се за място на челните класации, с дневни и ежеседмични предизвикателства.

От опции за начинаещи до режими, които ще се сторят предизвикателни дори и на опитни шофьори, всички играчи могат да се справят със състезанията, използвайки техните любими рали трикове, като например Scandinavian flick, counter steering, спирачка с ляв крак и завой с ръчна спирачка.

Дали ще успеете да овладеете изкуството на ралито?

Скоро можем да очакваме повече информация от Meridiem Games за специалното издание на тази красива състезателна игра!