ANICON 2023 – този уикенд в Интер Експо Център!

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Предстои второто издание на събитието за азиатска култура ANICON, което тази година отново ще развълнува феновете през месец ноември. Ето какво ще представлява и какво могат да открият феновете на далечния изток този уикенд!

На 12 ноември, част от организаторският екип на Albena International, седящ зад това ANICON да се провежда за втора поредна година, беше на гости на Българска Национална Телевизия, при водещата Боряна Граматикова в рубриката “Отблизо”. Откъс може да откриете ТУК.

Събитието е с фокус върху азиатската култура и на него ще открием програма с косплей шоу, K-pop и J-pop танци, презентация за източни бойни изкуства и модно шоу с ръчно нарисувани кимоно дрехи. Специална презентация ще ни покаже как да ушием своя косплей костюм като начинаещи.

Из събитието също ще открием Maid café, най-различни щандове с ръчно изработени сувенири и аксесоари, както и различни азиатски вкусотии, предоставени от ChaTime и Dates.bg.

ANICON 2023 ще се проведе в рамките на 18 и 19 ноември, в зала “Витоша” на Интер Експо Център. Ако имате интерес, може да закупите своите билети през мрежата на Eventim ТУК, а повече информация за събитието може да откриете на Facebook страницата. Ние ще Ви очакваме там!