Survios разкриват Alien: Rogue Incursion – VR игра – трейлър

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Survios, разработчици на VR игрите The Walking Dead Onslaught (PS VR, Oculus Rift) и Creed: Rise to Glory (PS VR, Oculus Quest, HTC Vive) обявиха нова информация за предстоящата им VR игра, която разработват заедно с 20th Century Games. Името ѝ е Alien: Rogue Incursion – играта се развива във вселената на Alien франчайза и ще бъде сингъл-плейър екшън хорър заглавие за VR очила.

Според Survios, Rogue Incursion е нова история за беззащитен човек, който пресича пътища с Пришълецът и трябва да направи каквото може, за да оцелее.

Компанията първо разкри, че работи по Aliens заглавие през 2022, но не даде повече информация досега. Играта се очакваше да бъде пусната не само за VR устройства, но също така и за PC и конзоли. Базирано на новата информация от Survios обаче, изглежда че Rogue Incursion ще бъде изцяло VR заглавие.

Новата игра на Survios и 20th Century Games ще бъде за PSVR2, PC VR чрез Steam и Meta Quest 3. Все още няма обявена дата на излизане, но можем да я очакваме около коледните празници на 2024 година.