AGON by AOC с два нови HDR монитора

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!
author image by PC Mania | Tech | 0 Comments | 28 ное. 2022

Ако поговорите дълго с някой закоравял стар геймър, рано или късно непременно ще дойде моментът, в който той замислено ще заключи, че едно време игрите са имали страхотна идея, докато сега всичко се ограничава до страхотната графика. Твърде вероятно е да последва и продължителен анализ кога точно се е случил този преход, придружен от множество носталгични спомени и разкази. Но всички тези разкази не променят факта, че преди много години този геймър се е взирал в 15 инчовия екран на огромен и тежък монитор, а после е страдал от тежко глоболие…

Дори старите геймъри не могат да отрекат, че мониторът е най-важната част от геймърското изживяване. За да го направят още по-незабравимо от AGON by AOC представиха два нови 27-инчови HDR монитора – AGON AG275QZ/EU и AGON AG275QZN/EU. AGON AG275QZ/EU разполага с Fast IPS панел с Quantum Dot слой за възпроизвеждане на 1,07 милиарда цвята, 240 Hz честота на опресняване (с възможност за овърклок до 270 Hz), 1 ms GtG и 0,5 ms MPRT време за реакция. По-бюджетният AGON AG275QZN/EU разполага с Fast VA панел с голям контраст и спецификации за ниво електронни спортове: 240 Hz честота на опресняване, 1 ms GtG и 0,5 ms MPRT време за реакция. И двата модела имат тристранен безрамков корпус, а металната основа е компактна и заема минимално пространство и предлага възможности за накланяне и въртене на монитора.

AGON AG275QZ/EU и AGON AG275QZN/EU ще бъдат налични от ноември 2022г. на препоръчителна цена от съответно 1499 лв. и 1069 лв. с ДДС.