Age of Darkness: Final Stand ще получи голяма актуализация с нов герой на 19 април

 SINCE 1998
  • Играй си играта, човече!

Team17 и PlaySide Studios обявиха Flames of Retribution, най-голямата актуализация на наградената RTS Age of Darkness: Final Stand. След стартирането на Steam Early Access през октомври 2021 г. със страхотен режим на оцеляване, Age of Darkness: Final Stand продължава да получава нови герои и актуализации. Flames of Retribution представлява следващото развитие на играта и ще включи първите седем от 10-те напълно озвучени глави на кампанията, нов герой, Мерек, който се присъединява към битката в режим на оцеляване, и редица нови актуализации при стартирането.

Мерек Лонгхолд, известен също като “Поддържащата сила”, ще бъде най-новият герой, който ще се присъедини към славните редици на Ордена в режим на оцеляване. Въоръжен с масивна алебарда и съответстващо его, този мощен меле воин е страхотна фигура както на, така и извън бойното поле. Въпреки че се представя като образец на закона и реда, Мерек е известен с това, че проявява известна морална гъвкавост, когато това е от полза за неговите желания и портфейл.

Age of Darkness: Final Stand е предизвикателна стратегическа игра за оцеляване в реално време, която се развива в тъмен фентъзи свят, където останките от човечеството правят последен опит да задържат безмилостните орди от кошмари, чудовищни ​​същества, които дебнат в мъглата на войната. С участието на патентована технология SwarmTech, която позволява на играта да показва до 70 000 модела на екрана наведнъж – три пъти повече от конкурентите в жанра – както и процедурно генерирани карти и рандомизирани награди, последната битка никога няма да бъде същата.

Flames of Retribution следва две издадени преди това актуализации на съдържанието по време на ранен достъп, всяка от които носи нови производствени единици и герои на бойното поле: Queen’s Fury през ноември 2021 г. и Rebellion’s Rise през декември 2022 г. Останалите глави на кампанията ще последват по-късно през 2023 г.